DRYNITES PRODUCTEN

Kies voor DryNites®

0
Deze inhoud heeft me geholpen
6

Gebruik DryNites® dagelijks

  

I Stock _000031884906Large

Met DryNites® is dat vervelende gevoel dat uw kind ervaart als hij morgen na morgen wakker wordt in een nat bed verleden tijd. Als u uw kind de gewoonte aanleert om ondergoed te dragen dat voorkomt dat hij nat wordt en zich beschaamd voelt, zal dit zijn zelfvertrouwen een echte boost geven. Eens hij zijn zelfvertrouwen teruggevonden heeft, zal uw kind zich heel wat zelfstandiger voelen en zal de enuresis een stuk makkelijker op te lossen zijn.

Enkele erg eenvoudige manieren om DryNites® te intergreren in het leven van uw kind

Maak in de kast van uw kind een plekje vrij voor de broekjes, bijvoorbeeld naast zijn ondergoed of pyjama's.

Zet een afsluitbare vuilnisbak op de slaapkamer zodat hij 's ochtends het broekje zelf kan uitdoen en weggooien.

Zorg dat uw kind zijn DryNites® ondergoed meeneemt naar logeerpartijtjes. Toon hem dat ze niet zichtbaar zijn onder een pyjama en laat hem zien hoe eenvoudig het is om het broekje aan en uit te doen in de badkamer. U kunt een broekje duidelijk zichtbaar in zijn tas leggen zodat hij het 's avonds niet vergeet aan te trekken. Vergeet niet er een plastic zakje bij te stoppen om het gebruikte broekje de volgende ochtend in te kunnen doen.

Als uw kind geen absorberend nachtondergoed wil dragen kunt u hem met de volgende tips aanmoedigen om DryNites® te proberen:

- Laat hem zien dat de DryNites® broekjes gebruikt kunnen worden als normaal ondergoed en dat ze erg comfortabel en veilig zijn!

- Leg hem uit dat dit geen luiers zijn voor baby's, maar wel ondergoed dat speciaal voor grote kinderen gemaakt is (u kunt hiervoor de verpakking van het product gebruiken).

- Zeg hem dat hij met DryNites® schoon en comfortabel zal wakker worden in een lekker droog bed.

Opmerkingen
0 Opmerkingen
Probeer Gratis DryNites

TOP