TIPS VOOR ELKE DAG

Bedplassen en buitenshuis slapen

0
Deze inhoud heeft me geholpen
2

I Stock _000034083952Large

Wanneer kinderen groter worden, gebeurt het vaak dat ze eens een nachtje buitenshuis doorbrengen: bij een vriendje of vriendinnetje slapen, bos- of sneeuwklassen, vakantie, zomerkampjes enz. Kinderen met enuresis zullen dit vaak liever niet doen, om de gegronde reden dat ze bedplassen en misschien uitgelachen zullen worden. Op die manier wordt bedplassen voor het kind een echte handicap, waarvoor ze zich schamen en weigeren erover te praten.

Hen hierin aanmoedigen is echter geen goed idee en kan sociale vaardigheden negatief beïnvloeden. Herinner het kind eraan dat het lang niet het enige kind is dat bedplast. Praat erover met uw arts en breng, met toestemming van uw kind, een volwassene op de hoogte die kan omgaan met het probleem wanneer u er niet bent.

DryNites-ondergoed kan vaak een heel nuttige rol spelen in deze gevallen. Stel uw kind voor om het ondergoed mee te nemen in de bagage, om het dan net voor het slapengaan onopvallend te kunnen aantrekken. Het ondergoed is bijzonder discreet, niet zichtbaar onder de pyjama en trekt dus niet de aandacht van de andere kinderen. Het kind hoeft ze enkel weg te gooien na het ontwaken. Geen haan die ernaar kraait!

TESTIMONIALS

Ik heb hetzelfde probleem gehad en ik heb er met mijn zoon over gepraat. Ik heb hem uitgelegd wat er precies gebeurd was.

_ Erica, 37 jaar

Wilt u ons ook uw verhaal vertellen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Opmerkingen
0 Opmerkingen

TOP