TIPS VOOR ELKE DAG

Goede gewoonten, van slapengaan tot opstaan

0
Deze inhoud heeft me geholpen
4

We geven u graag enkele tips om te vermijden dat het slapengaan en opstaan stressmomenten worden:

 I Stock _000009721084Large

Bedplassen bij het slapengaan

Het is belangrijk dat kinderen autonoom zijn en zichzelf eraan herinneren dat ze voor het slapengaan naar het toilet moeten gaan, in plaats dat de ouders hen daar elke avond aan moeten herinneren.

En als uw kinderen nachtondergoed dragen van DryNites® of op een wegwerpmatrasbeschermer slapen (DryNites®Bedmats), is het hun taak om deze ook te gebruiken. Plaats de verpakking gewoon in hun kamer, zodat ze er zeker aan denken.

Uw kinderen zullen beter slapen wanneer ze ontspannen zijn bij het slapengaan. Een lekker bad en een verhaaltje zijn goede manieren om van het slapengaan een aangenaam en rustgevend moment te maken. Het is nutteloos om elke avond over het bedplassen te praten: creëer daarentegen een moment van intimiteit en ontspanning met uw kind.

Bij kinderen van negen tot twaalf jaar die alleen gaan slapen, kunt u voor het slapengaan toch even langsgaan, al was het maar om even te knuffelen of te praten.

Maak uw kind 's nachts tot slot niet wakker om naar het toilet te gaan. Kinderen van die leeftijd hebben hun slaap immers meer dan nodig, om hun groei en hun gevoelsmatige en psychomotorische ontwikkeling te bevorderen.

Bedplassen bij het opstaan

Heeft uw kind in bed geplast? Geef uw kinderen geen standje en verneder ze in geen geval. Ze doen het niet met opzet en zijn niet verantwoordelijk voor het probleem. Laat zien dat u het niet erg vindt en stel uw kinderen gerust, zodat ze zich niet schuldig voelen.

Als uw kind geen absorberend ondergoed draagt en voldoende oud is, zorgt u voor een droge pyjama en verse lakens, zodat ze zich zelf kunnen omkleden. Gebruikt uw kind nachtondergoed van DryNites®? Vraag dan om het 's ochtends weg te gooien bij een ongelukje.

Opmerkingen
0 Opmerkingen
Probeer Gratis DryNites
 
TIPS VOOR ELKE DAG

Een slaapritueel

TOP